ABC Korrelwierook - Atman Buddhi Centrum

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

ABC Korrelwierook

Spirituele Winkel > Wierook
De werking van de Atman Buddhi inCense korrelwierook (deze zijn speciaal voor ons ontwikkeld in samenwerking met  Creative Incense):

Kracht
Helpt om in contact te komen met je ware zelf, de bron in jezelf te vinden en van daaruit “er te staan”. Helpt om los te laten wat niet langer nodig is, de ziel te zuiveren, goed te aarden en in je kracht te komen.

Begrip & Acceptatie
Helpt om jezelf te accepteren zoals je bent, oude frustraties los te laten, en te leven vanuit het hart. Helpt je om vertrouwen te hebben in je eigen persoonlijke weg, en deze weg te bewandelen vanuit je eigen gevoel. Geeft vertrouwen in de onvoorwaardelijke liefde van de Begeleiding, helpt je om de leiding van je gidsen te aanvaarden. Geeft tevens hulp bij het aanvaarden van je man/vrouw zijn en hiervan te genieten, en voor het aangeven van je eigen grenzen.

Bewust Zijn
Ideaal voor meditatie. Werkt kalmerend, helpt om in contact te komen met het Al, geeft rust, vertrouwen en harmonie. Helpt om (opnieuw) bewust te worden van oude wijsheden, vergroot de intuïtie en ondersteunt transformaties.

Prijs € 11,00 per potje.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu