Consulten - Atman Buddhi Centrum

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Consulten

Spiritueel Centrum

Spirituele healing en coaching via Skype (Cor van Keulen)
Bij onze consultaties gaan wij uit van de invididuele mens. Wij hebben geen standaard methode, aangezien ieder mens zijn eigen processen heeft en daardoor ook andere dingen nodig heeft.
Bij een consult laten wij ons geheel intuïtief leiden, om in samenwerking met de altijd aanwezige Begeleiding een klankbord te zijn voor wat u kwijt wilt, en u een healing te geven.  Bij deze healing kunnen blokkades worden blootgelegd en soms verwijderd. Regelmatig komen er boodschappen door van de Lichtwereld waarmee we u de juiste inzichten kunnen geven om uw processen makkelijker te doorlopen.


Kosten € 35,00 per uur.

Uitsluitend op afspraak: +49 173 2328 5279


Klankhealing (Elma van Keulen)

Al eeuwen lang is bekend dat klanken een heilzame werking kunnen hebben op lichaam, ziel en geest. Klank is trilling, en trilling heeft invloed op het het bevrijden van vastzittende emoties, het loslaten van overtollige energetische ballast en het geeft totale ontspanning.

Elma laat zich intuïtief leiden bij het gebruik van klankschalen, dream pan, tingsha's en ocean drum, afgewisseld met stemklanken en indian flute. U ligt hierbij op een tafel, omringd door ABC Lichtinstrumenten om de energetische werking te versterken.

De klankhealing zelf duurt ongeveer 45 minuten, daarna wordt in alle rust een kopje thee of water gedronken en vindt er een nabespreking van de ervaringen plaats.


Binnenkort te boeken in Mörschied.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu