Consulten - Atman Buddhi Centrum

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Consulten

Spiritueel Centrum

Spirituele healing en coaching (Cor van Keulen)
Bij onze consultaties gaan wij uit van de invididuele mens. Wij hebben geen standaard methode, aangezien ieder mens zijn eigen processen heeft en daardoor ook andere dingen nodig heeft.
Bij een consult laten wij ons geheel intuïtief leiden, om in samenwerking met de altijd aanwezige Begeleiding een klankbord te zijn voor wat u kwijt wilt, en u een healing te geven. Hierbij maken wij intuïtief gebruik van ABC-producten en/of edelstenen. Bij deze healing kunnen blokkades worden blootgelegd en soms verwijderd. Regelmatig komen er boodschappen door van de Lichtwereld waarmee we u de juiste inzichten kunnen geven om uw processen makkelijker te doorlopen.


Kosten € 35,00 per uur.

Uitsluitend op afspraak: +32 (0)11 825 438 of +32 (0)495 214 079


Klankhealing (Elma van Keulen)

Al eeuwen lang is bekend dat klanken een heilzame werking kunnen hebben op lichaam, ziel en geest. Klank is trilling, en trilling heeft invloed op het het bevrijden van vastzittende emoties, het loslaten van overtollige energetische ballast en het geeft totale ontspanning.

Elma laat zich intuïtief leiden bij het gebruik van klankschalen, dream pan, tingsha's en ocean drum, afgewisseld met stemklanken en indian flute. U ligt hierbij op een tafel, omringd door ABC Lichtinstrumenten om de energetische werking te versterken.

De klankhealing zelf duurt ongeveer 45 minuten, daarna wordt in alle rust een kopje thee of water gedronken en vindt er een nabespreking van de ervaringen plaats.


Kosten € 35,00.

Uitsluitend op afspraak: +32 (0)11 825 438 of +32 (0)495 214 079Helende ontspanning (Birgit Urlings)


Eén keer per maand is Birgit in Atman Buddhi Centrum aanwezig, om sessies Helende Ontspanning te verzorgen. Wat houdt dit in?

Op basis van zachte lichaamseigen wijze wordt het lichaam uitgenodigd zichzelf te ontspannen. Een weldadige beleving. Het fysieke bewustzijn neemt als het ware de regie over van ‘het denken’, de veroorzaker van spanning. Het lichaam, tot op celniveau, herinnert zich de natuurlijke staat van zijn en gaat zichzelf ‘resetten’.
In deze diepe ontspanning is het mogelijk om onderbewuste aspecten naar boven te laten komen en te healen. Met lichtbegeleiding zal Birgit via trance-healing oude, doorleefde energieblokkades wegnemen.  Je kunt er voor kiezen om van deze healingsvorm, een groei stap in bewustzijnsverruiming, gebruik te maken. Zo nodig worden chakra’s, aura, vectoren en meridianen behandeld.
Van belang is de mate en wijze waarop het aangebodene ontvangen en verwerkt kan worden. Je wandelt je eigen weg in een eigen tempo, op je eigen unieke wijze. Daardoor is elke sessie een unieke beleving.

Investering in jezelf:
een ontspannings-sessie (ongeveer 1 uur) € 35,00
een healing-sessie (ongeveer  1½-2 uur) € 60,00
Birgit is aanwezig iedere 1e zaterdag van de maand, vanaf ca. 12.00 uur. De sessies gaan uitsluitend op afspraak door. Afspraken dienen uiterlijk 2 weken op voorhand gemaakt te worden.

Wens je een sessie te reserveren of meer informatie?
Birgit staat je graag te woord via info@bronlicht.nl of +31 (0)6-27206126.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu