Pay it Forward Cursusactie - Atman Buddhi Centrum

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Pay it Forward Cursusactie

Spiritueel Centrum > Cursussen
Spirituele kwaliteiten kunnen door iedereen ontwikkeld worden. Hierbij kun je geen onderscheid maken in leeftijd, geslacht, afkomst en financiele situatie.
Toch bepaalt de dagelijkse realiteit vaak anders.

Wist u dat er mensen zijn, die heel mooie spirituele kwaliteiten bezitten en deze heel graag verder zouden ontwikkelen, maar daar de financiele middelen niet voor hebben? Zonder oordeel kunnen we stellen dat het iedereen kan gebeuren om in een situatie terecht te komen dat geldzorgen ineens tot het dagelijks leven behoren. Je werk verliezen, ziek worden, een scheiding....
Als het geld dat er is nog maar amper voldoende is om in het levensonderhoud te voorzien, worden dingen als sport, ontspanning en cursussen ineens "luxe-artikelen".

Spiritualiteit een luxe???

Wij vinden van niet.
Spiritualiteit kan juist ook een middel zijn om beter met je situatie te leren omgaan. Daarom zou spiritualiteit voor iedereen bereikbaar moeten zijn.

Met dit in ons achterhoofd zijn wij de "Pay it Forward Cursusactie" gestart.

Hoe werkt het:

  • In onze winkel staat een "Pay it Forward" spaarpotje. Hierin kunt u een vrije gift doen.
  • Wij verdubbelen uw gift.
  • Mensen die normaal gesproken geen geld hebben om een van onze cursussen bij te wonen, kunnen zich bij ons melden om vanuit dit spaarpotje toch een cursus bij te wonen. Uiteraard blijft hun privacy gewaarborgd en zullen andere cursisten dit niet weten.

Uw gift is welkom.

En wilt u als cursist gebruik maken van het Pay it Forward potje? Bel ons gewoon even!


Een
beetje
van
u
en
een
beetje
van
ons

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu