Van bewust Christen zijn naar Christus Bewust Zijn - Atman Buddhi Centrum

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Van bewust Christen zijn naar Christus Bewust Zijn

Groothandel > Boeken en kaarten

Asmi Chela

Dit boek is geschreven voor hen die het willen lezen. Mensen die interesse hebben om spiritueel meester te willen worden. Wie hier nog niet zoveel behoefte aan heeft mag het rustig laten liggen. Behoefte aan groeiende inzichten is niet verplicht.
Geen enkele nieuwe Christus zal mensen wijsheid willen opdringen. In deze nieuwe tijd is het echter een natuurlijk gegeven dat mensen een groeiende interesse krijgen voor meer begrip en acceptatie. Veel mensen hebben genoeg van de gedesinteresseerde mens die zijn ego op een voetstuk heeft gezet en zijn eigen arrogantie onbewust tot hoogste goed verheven heeft.
De mens die behoefte krijgt aan meer rust en innerlijke vrede, zal echter onvermijdelijk geconfronteerd worden met zijn eigen ego, en er langzaamaan achter komen dat dit gezuiverd dient te worden alvorens men de rust en innerlijke vrede kan vinden. Men vindt dit namelijk niet in de uiterlijke wereld.
De gemiddelde gelovige kan niet zoveel met dit boek. Echter, wie verder wil kijken om de wereld van wijsheid te ontdekken, zal wellicht enkele teksten tegen komen die nuttig zijn voor zijn of haar spirituele groei.
U mag er zelf over oordelen.
U mag het ook begrijpen.

€ 17,50

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu