Wat is Atman Buddhi Concentration? - Atman Buddhi Centrum

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat is Atman Buddhi Concentration?

Atman Buddhi Concentration

Atman-Buddhi-Concentration zijn paarskleurige kristalglazen lichtinstrumenten.
De naam ‘Atman’ is afkomstig uit het Sanskriet en betekent zoveel als ‘het Licht, de Oorsprong, het Ware Zelf’. ‘Buddhi’ is de kracht die het begrip en het bewustzijn van de mens hier aansluiting bij laat vinden, waardoor deze ontwaakt.
Vanuit deze lichtkracht zijn de Atman-Buddhi-Concentration producten geënergetiseerd en geïnitieerd waardoor ze een continu contact met de Lichtwereld onderhouden.
Het is HET verworven voorrecht van de aardse boeddha Hansananda die rechtstreeks in verbinding staat met de goddelijke wereld, dat ieder ABC lichtinstrument, aangeraakt door zijn hand of die van zijn vrouw, dan wordt geïnitieerd door de goddelijke wereld. Zo kunnen de mensen zich verbinden met het Licht.
De ABC bollen vormen prachtige lichtinstrumenten die de gevorderde ziel helpen in zijn spirituele ontwikkeling. Ze harmoniseren de leefomgeving en verhogen deze in trilling, brengen de mens in contact met zijn hoger zelf en vervullen hem met een aloverheersend gevoel van rust en vertrouwen in het Al.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu