Werking D - Atman Buddhi Centrum

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werking D

Spirituele Winkel > Edelstenen en mineralen

Voor de werking van de afzonderlijke edelstenen en mineralen, klik op de beginletter.                     Terug

A  B  C  D  E-F  G  H  I-J  K  L  M  N-O  P R  S  T  U-V  W-Z

Danburiet
Spirituele steen met zeer zuivere vibratie; beïnvloedt de energie van het hart. Activeert zowel het intellect als het hoger bewustzijn, legt verbinding met het rijk der engelen. Geeft verbinding met sereniteit en eeuwige wijsheid. Helpt om het verleden achter ons te laten. Werkt als karmisch reiniger zodat de ziel een nieuwe weg kan inslaan. Helpt de stervenden bij een bewuste spirituele overgang. LICHAMELIJK: verhelpt allergieën en chronische kwalen. Sterk ontgiftende werking, behandelt lever en galblaas, ondersteunt spieren en motoriek.

Dioptaas
Krachtige genezer van het hart en opent het hogere hartchakra. Vergemakkelijkt spirituele afstemming en bereikt de hoogste bewustzijnsniveaus. Bevordert het leven in het hier en nu, ondersteunt een positieve levenshouding en helpt af te stemmen op de eigen hulpbronnen. Wijst twijfelaars de goede richting. Werkt als
emotioneel genezer van hartzeer en verlatingspijn.
LICHAMELIJK: herstelt orde in cellen, verlicht ziekte van Menière, goed tegen hoge bloeddruk en hartkwalen. Helpt bij vermoeidheid en shock. Effectief bij bestrijding van verslavingen en stress.

Draviet zie Toermalijn, bruin

Dumortiriet
Maakt ontvankelijker bij contact met gidsen en engelen. Laat je het eeuwige zelf zien en brengt je weer in contact met aangeboren wijsheid. Helpt karmische programmeringen uit vorige levens op te lossen. Geeft zelfvertrouwen, geduld en moed, kalmeert overmatige opwinding, bevordert onthechting en opent positieve eigenliefde en levensvreugde. Goed voor chaotische mensen. Bevordert helderheid en zelfdiscipline, organisatievermogen en taalvaardigheid.
LICHAMELIJK: werkt het best op psychosomatisch niveau. Goed voor overgevoeligheid, stoelgang, zonnebrand, epilepsie, hoofdpijn, misselijkheid, krampen, koliek, diarree en hartkloppingen.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu