Werking K - Atman Buddhi Centrum

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werking K

Spirituele Winkel > Edelstenen en mineralen

Voor de werking van de afzonderlijke edelstenen en mineralen, klik op de beginletter.                     Terug

A  B  C  D  E-F  G  H  I-J  K  L  M  N-O  P R  S  T  U-V  W-Z

Kobaltcalciet
Symboliseert onvoorwaardelijke liefde en vergeving. Steen voor zelfontdekking, verbindt hart en geest. Helpt je levensdoel te vinden. Harmoniseert intellect en emoties, helpt emotionele blokkades te overwinnen. Helpt mensen die pijn van andere mensen of de aarde dragen, of mensen die alle hoop hebben opgegeven.
LICHAMELIJK: werkt op de emoties. Wist littekens uit en brengt meer liefde in het spirituele lichaam.

Koper
Werkt krachtig op zelfbewustzijn, goed voor emotionele balans. Bevordert gevoel voor schoonheid, fantasie, voorstellingsvermogen. Bevordert vriendschap, liefde en seksualiteit, slaap en ontspanning.
LICHAMELIJK: ondersteunt de doorbloeding en de leverfunctie. Goed bij krampen en menstruatiepijn. Vermindert artritis, reuma en oorontsteking. Maakt gewrichten soepeler.

Koraal (schuimkoraal)
Bevordert een gevoelsmatige balans, geeft levensvreugde. Vermindert spanningen van de ziel, veroorzaakt door sociale gebeurtenissen. Vermindert angsten. Verbetert het vermogen om jezelf te uiten.
LICHAMELIJK: versterkt het hart en de bloedsomloop. Vermindert anemie, bloedingen, spataderen en is goed voor de elasticiteit van de bloedvaten en de bloedwaarden. Versterkt de stofwisseling en de schildklier, helpt bij ademnood en hoesten.

Kunziet
Zeer spirituele steen met hoge vibratie. Laat uit het hartchakra een onvoorwaardelijke liefde ontwaken. Brengt u in een diepe, meditatieve toestand doordat hij de kruinchakra opent. Reinigt en versterkt het energieveld rond het lichaam, bevrijdt van oude, vastzittende emoties. Vergemakkelijkt het stervensproces. Verlicht paniekaanvallen.
LICHAMELIJK: goed voor het hart en de bloedsomloop, tegen zenuwaandoeningen en verlicht epilepsie. Neutraliseert de effecten van anaesthesie, stimuleert het immuunsysteem. Weldadig bij psychische stoornissen en depressies.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu