Werking N-O - Atman Buddhi Centrum

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werking N-O

Spirituele Winkel > Edelstenen en mineralen

Voor de werking van de afzonderlijke edelstenen en mineralen, klik op de beginletter.                     Terug

A  B  C  D  E-F  G  H  I-J  K  L  M  N-O  P R  S  T  U-V  W-Z

Nuümiet
Beschermt zeer goed tegen occulte manipulatie en slechte wensen. Eén van de oudste stenen op aarde. Helpt voorbij de buitenkant te kijken en schept een innerlijk landschap dat moet worden overgestoken. Beschermt en versterkt de aura, is effectief tegen negatieve energieën. Herstelt energie die is uitgeput door karmische schulden en heft blokkades op. Lost allerlei zaken op die te maken hebben met een karmisch verleden.
LICHAMELIJK: bij slapeloosheid, stress, degeneratieve ziekte, weefselherstel, ziekte van Parkinson, hoordpijn, insulineregulering, ogen, hersenen, nieren en zenuwen.

Obsidiaan
Legt gebreken, zwakheden en blokkades bloot, stimuleert zelfkennis en ontwikkeling. Schijn en illusie verdwijnen, confronteert met eigen “blinde vlekken” om zo een hogere graad van bewustzijn te bereiken. Kan oude trauma’s en emoties helen. Vormt een schild tegen negativisme. Werkt zeer krachtig; dit wordt niet door
iedereen als prettig ervaren.
LICHAMELIJK: goed bij gewrichtsproblemen, tegen koude handen voeten, ontgift het lichaam en is goed voor de bloedsomloop.
Apachentraan: haalt net als de zwarte obsidiaan negatieve eigenschappen naar boven maar werkt vele malen zachter. Aardt en reinigt aardechakra. Biedt troost, geeft inzicht in droefheid en verlicht oude grieven. Heft zelfopgelegde beperkingen op (karmisch) en vergroot spontaniteit.
Regenboogobsidiaan: krachtige beschermer, snijdt banden van oude liefde door en vult energie van hart aan. Als hanger absorbeert het negatieve energie uit de aura en verwijdert stress uit het lichaam.
Zwarte obsidiaan: biedt bescherming tegen negativiteiten, brengt krachtig donkere eigenschappen aan het licht zodat deze kunnen worden losgelaten.
Sneeuwvlokobsidiaan: brengt oude gewoontepatronen onder de aandacht, schept evenwicht.

Okeniet
Straalt een zachte knuffelenergie uit, maar men kan ze beter niet strelen omdat de zachte vezels dan afbreken. Schept een verbinding met het hoger zelf. Geeft doorzettingsvermogen om levenstaken te vervullen. Geeft inzicht in op te lossen karma. Steen van de waarheid; laat u zien of anderen de waarheid spreken en moedigen u aan om zelf de waarheid te spreken. Bevordert de voltooiïng van karmische kringlopen. Helpt om geloften van kuisheid uit een vorig leven te doorbreken.
LICHAMELIJK: stimuleert bloedstroom en melktoevoer bij zogende moeders. Verlaagt koorts en verzacht zenuwaandoeningen.

Onyx  

Geeft kracht en steun in momenten van grote stress. Leidt de aandacht naar oude vastzittende emoties. Helpt omaf te stemmen op hogere trillingen.
LICHAMELIJK: goed voor celaanmaak in gebit, botten en beenmerg.

Opaal  
Versterkt kosmisch bewustzijn, stimuleert originaliteit en creativiteit. Deze karmische steen leert dat wat je uitzendt, naar je terugkeert. Bevordert transformatie, vergroot gevoel van eigen-waarde en helpt het volle potentieel te zien.
LICHAMELIJK: versterkt de wil om te leven, verlicht ziekte van Parkinson, infecties en koorts, verbetert het geheugen. Zuivert bloed en nieren, reguleert insulinegehalte.
Blauw opaal: verzacht emoties en richt u weer op uw spirituele doel. Bevordert communicatie over zaken die wegens gebrek aan vertrouwen onderdrukt waren.
Boulderopaal: helpt je vanuit vreugde te leven en dit ook uit te stralen.
LICHAMELIJK: vitaliseert en verjongt, goed voor cellen.
Dendrietenopaal: helpt om weerstand en angst te doorbreken.
LICHAMELIJK: goed bij verkoudheid, ontslakt en ontgift.
Roze andesopaal: maakt de liefde in je wakker, zelfs bij wat stuggere personen. Verwarmt de hartstreek.
Wit opaal: wekt lust en sensualiteit en laat je hiervan genieten.
LICHAMELIJK: goed bij droge hoest, voor ademhaling en longen.
Vuuropaal: steen van hoop, wakkert innerlijk vuur aan en beschermt tegen gevaar. Gunstig voor verandering en vooruitgang. Kan opgekropte emoties vrijmaken al kan dit vrij heftig zijn.

Orthoceren
Zeer goede steen voor nieuwetijdskinderen (en volwassenen). Helpt de ziel om de nieuwe incarnatie te accepteren en vol overgave mens te kunnen zijn. Aardt zeer sterk de spirituele gaven in de aardse werkelijkheid.
LICHAMELIJK: helpt bij de regulering van de lichamelijke groei van kinderen; goed voor skelet, spieren, haren en gebit.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu