Werking P - Atman Buddhi Centrum

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werking P

Spirituele Winkel > Edelstenen en mineralen

Voor de werking van de afzonderlijke edelstenen en mineralen, klik op de beginletter.                     Terug

A  B  C  D  E-F  G  H  I-J  K  L  M  N-O  P R  S  T  U-V  W-Z

Parel
Helpt traumatische herinneringen te verwerken, evenals onopgeloste conflicten. Bevordert gevoelsrijkdom, stimuleert gemoedelijkheid en een positieve houding. Tegen stemmingswisselingen.
LICHAMELIJK: vermindert allergieën en oogklachten, spataderen en aderontstekingen. Stimuleert hormoonhuishouding. Goed voor vrouwelijke geslachtsorganen, bevordert vruchtbaarheid. Tegen hoofdpijn en migraine. Goed voor de tanden.

Peridoot
Beschermt de aura, ruimt oude ballast zoals zorgen, schuld of obsessies op. Schept ruimte voor een nieuwe frequentie. Motiveert groei en helpt veranderingen door te voeren. Zeer goede steen voor vooruitgang.
LICHAMELIJK: versterkt stofwisseling, goed voor de huid. Weldadig voor hart, thymus, longen, galblaas, milt, darmen, ogen en helpt tegen maagzweren. Helpt tevens bij bevallingen.

Petaliet
Engelensteen met hoge, zuivere vibratie die het kosmisch bewustzijn opent. Draagt bij aan spirituele zuivering, beschermt en bevordert meditatie. Nuttig bij voorouderlijke en familiale genezing. Kalmeert de aura, opent keel en hoger kruinchakra, schept een verbinding met hoge spirituele vibraties. Als elixer kan het entiteiten verwijderen en oude banden doorsnijden. Op het lichaam geeft het constant energie.
LICHAMELIJK: harmoniseert endocriene stelsel en activeert de drievoudige verwarmer meridiaan. Nuttig bij behandeling van aids en kanker en werkt goed voor cellen, ogen, longen, spierkrampen en darmen.

Pietersiet
Helpt aardse leven op een spirituele manier te benaderen. Zorgt voor innerlijke stabiliteit, en geeft inzicht in de waarheid. LICHAMELIJK: goed tegen spanningshoofdpijn. Kalmeert maag en darmen. Reguleert hormonen,  stofwisseling, bloeddruk en lichaamstemperatuur.

Prehniet
Goede meditatiesteen, waarmee contact kan worden gemaakt met de goddelijke wereld. Geeft de aura een beschermend veld van goddelijke energie. Werkt goed voor hyperactieve kinderen en reinigt de ziel.
LICHAMELIJK: goed voor nieren, blaas, stofwisseling. Herstelt bindweefsel en kan kwaadaardige gezwellen stabiliseren.

Printstone
Aardende steen, helpt bij het oplossen van blokkades. Zet de chakra’s op één lijn en helpt het kruinchakra te openen.
Deze steen gaat dwars door alle lagen van bewustzijn en onderbewustzijn heen om de kern van je ware zelf te ontdekken; helpt om jezelf te accepteren zoals je van nature bent, en jezelf ook zo naar buiten te laten zien.

Purpuriet
Stimuleert verlichting, goed voor occulte bescherming. Opent hogere kruichakra’s en verbindt ze met de basis. Goede steen voor spreken in het openbaar, geeft helderheid en zelfvertrouwen aan gedachten en communicatie. Doorbreekt oude gedachten en gewoonten. Vergroot waakzaamheid en ontvankelijkheid voor nieuwe leiding. Je kunt purpuriet programmeren voor de verkoop van huizen, daar het vloeken, slechte wensen en occulte bemoeienis opheft en oude banden doornsijdt.
LICHAMELIJK: nuttig om uitputting te boven te komen, vergroot uithoudingsvermogen. Helpt tegen kneuzingen en bloedingen, tegen puisten, is goed voor het cardio-thoraxstelsel, zuivert het bloed, stabiliseert de hartslag.

Pyriet
Energieschild, blokkeert negatieve energie en vervuilende stoffen. Geeft energie, tegen vermoeidheid. Reinigt het hartchakra, verhoogt het zelfvertrouwen. Bevordert innerlijke wijsheid en het vermogen tot hoger inzicht.
LICHAMELIJK: helpt bij pijn, griep, verkoudheid, bronchitis, en versterkt afweersysteem. Voegt zuurstof aan het bloed toe. Goed voor botten, spijsvertering, en tegen extreme menstruatiepijn.
Pyrietzon: helpt zwakheden op te sporen en te overwinnen. Maakt positief en helpt je problemen van een afstand te bekijken. Geeft warmte en vrede.
LICHAMELIJK: vermindert pijn en krampen, menstruatiepijn, knie- en rugproblemen, brandwonden, hartzwakte, reuma, verstoring van de stofwisseling.
Pyriet kubus: maakt grondig en nauwkeurig als je naar oorzaken en uitwerkingen zoekt. Helpt je de dingen van alle kanten te bekijken.
LICHAMELIJK: brengt de belangrijkste symptomen aan het licht om zodoende de beste oplossing voor hiervoor te vinden.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu