Werking U-V - Atman Buddhi Centrum

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werking U-V

Spirituele Winkel > Edelstenen en mineralen

Voor de werking van de afzonderlijke edelstenen en mineralen, klik op de beginletter.                     Terug

A  B  C  D  E-F  G  H  I-J  K  L  M  N-O  P R  S  T  U-V  W-Z

Unakiet (ook bekend als Epidoot)  
Brengt emoties met spiritualiteit in evenwicht. Helpt problemen uit vorige levens op te lossen. Geeft geduld.
LICHAMELIJK: draagt bij aan herstel van ernstige ziekte. Goed voor geslachtsorganen, bevordert de groei van huidweefsel en haar, draagt bij aan gezonde zwangerschap.

Valkenoog (ook haviksoog genoemd)
Aardt en beschermt. Geneest de aarde, stimuleert en versterkt het fysieke lichaam. Goed voor het zien, bevordert inzicht, vergroot helderziendheid. Trekt rijkdom aan. Heft negatieve denkpatronen op, verlost je uit vastgeroest en beperkend gedrag. Geeft je de verantwoordelijkheid voor je eigen daden. Brengt onderdrukte emoties naar boven, brengt je terug naar de diepere oorzaak van emotionele blokkades.
LICHAMELIJK: goed voor bloedvaten, darmen, benen. Kan de psychosomatische oorzaken van stijve nek en/of schouders aan het licht brengen.

Versteend hout
Helpt te aarden, is goed voor “zweverige” mensen. Helpt om te gaan met zware belastingen en kracht op te bouwen. Maakt geduld en helpt vaste bodem onder de voeten te krijgen. Stimuleert de fantasie, nodigt uit tot innerlijke ontdekkingsreizen en helpt je natuurlijke ritme te vinden.
LICHAMELIJK: reguleert de stofwisseling, ondersteunt gewichts-afname, bevordert vochtafdrijving, kalmeert de zenuwen. Optimaliseert het bewegingsstelsel, beschermt tegen aderverkalking en adervernauwing. Goed bij prostaatproblemen, spierzwakte, rugproblemen en gewrichtsreuma.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu