Werking W-Z - Atman Buddhi Centrum

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werking W-Z

Spirituele Winkel > Edelstenen en mineralen

Voor de werking van de afzonderlijke edelstenen en mineralen, klik op de beginletter.                     Terug

A  B  C  D  E-F  G  H  I-J  K  L  M  N-O  P R  S  T  U-V  W-Z

Wateragaat
Bevat oerwater. Helpt oude emoties uit vorige levens op te lossen. Geeft inzicht in karmische oorzaken en laat je weer in balans komen. Maakt stille vreugde en vertrouwen mogelijk, bevordert kinderlijke onbevangenheid, verbetert het inlevingsvermogen.
LICHAMELIJK: beschermt de zwangerschap, reguleert vochthuis-houding en hormonen. Goed bij huidaandoeningen.

Woestijnroos
Bevordert creativiteit en aanpassingsvermogen. Maakt de diversiteit van het leven duidelijk, geeft duidelijke verbinding met de aarde. Kan helpen om oude zelfopgelegde programmeringen uit een vorig leven te doorbreken. Helpt heftige emotionele reacties te verzachten. Goed voor naast de computer.
LICHAMELIJK: haalt kramp en spanning weg bij chronische spierspanningen, bijvoorbeeld in de rug.

Zonnesteen
Zorgt voor een goed humeur. Reinigt alle chakra’s en laat je weer stralen. Heeft de herstellende kracht van de zon in zich. Helpt als andere mensen je claimen, en helpt je als je moeilijk nee kunt zeggen. Overwint onzekerheid. Goed tegen depressies, vooral winterdepressie. Verhoogt gevoel van eigenwaarde, zorgt voor optimisme en enthousiasme.
LICHAMELIJK: stimuleert zelfgenezende krachten, harmoniseert alle organen. Algemene pijnverdrijver.

Zwavel  
Absorbeert negatieve energieën, uitstralingen en emoties, zowel bij personen als in een ruimte. Werkt sterk tegen koppigheid, opstandigheid en eigengereidheid; zwavel helpt om het effect hiervan te onderkennen en opent de weg naar bewuste verandering. LICHAMELIJK: zeer nuttig voor alle aandoeningen die “uitbarsten”: bij zwellingen, huidaandoeningen (o.a. puisten), infecties en koorts. Water waarin een stuk zwavel heeft gelegen kan gebruikt worden om huidaandoeningen te genezen en zwellingen te verminderen. Alleen uitwendig gebruiken: zwavel is giftig!

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu