Wij gaan stoppen... - Atman Buddhi Centrum

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wij gaan stoppen...

Spiritueel Centrum
Na bijna 10 jaar Atman Buddhi Centrum Zonhoven, gaat er veel veranderen.
Op 11-11-2008, Wapenstilstandsdag, startten wij “vanuit het niets” met ons centrum. Onze familie en naaste vrienden van toen hielden regelmatig hun hart vast, of het allemaal wel zou lukken. Wij werkten ons door de angsten en de crisis heen en kregen steeds meer vertrouwen.
De evolutie van het aardse leven, in samenspraak met de Lichtwereld, heeft ons nu gebracht naar het innerlijk weten dat het tijd wordt om afscheid te nemen van ons pand in Zonhoven. Het succes van ons centrum heeft ertoe geleid dat de combinatie van winkel, cursussen en evenementen teveel is om de rust in onze eigen kern te bewaren en onszelf verder te blijven ontwikkelen.
Het hoort bij onze weg dat wij ons geheel gaan richten op het verspreiden van het Licht, zowel in de vorm van Atman Buddhi Concentration Lichtinstrumenten als ook op het geven van (dag)workshops Kosmosofie. Ook meerdaagse workshops Kosmosofie en Meditatie horen daarbij, waarbij we regelmatig zullen gaan samenwerken met onze collega’s in België, Nederland en de Elzas (Frankrijk).
De streefdatum dat het huidige Atman Buddhi Centrum gaat stoppen is 11-11-2018. Uiteraard is deze datum afhankelijk van een aantal factoren, en daarom geen vaststaand gegeven. Kijkt u regelmatig even op onze website of onze Facebookpagina, voor de meest actuele ontwikkelingen.

Wat houdt dit concreet in voor de komende maanden:
 • De winkel in Zonhoven houdt op te bestaan, tenzij we met iemand overeenkomen om deze over te nemen (hierover valt serieus te praten).
 • Veel producten zullen niet meer worden aangevuld als ze uitverkocht zijn. Enkel de “hardlopers” worden nog besteld. Wie het eerst komt…..
 • De klantenkaarten zijn niet meer geldig.
 • Atman Buddhi Concentration producten, Kosmosofieboeken en de CD’s van Josananda en Yosiji houden hun normale prijzen, daar deze onderdeel blijven van onze toekomstige kerntaken.
 • De cursusavonden van Kosmosofie en Healing & Coaching blijven voorlopig gewoon doorgaan. De workshops Intuïtief Schilderen, Klank-Healing-Meditatie en Werken met ABC gaan eveneens gewoon door.
 • De Spirituele Inloopdagen komen te vervallen.
 • Individuele consulten Healing & Coaching kunnen voorlopig nog gewoon geboekt worden.

Wij gaan België verlaten en ons vestigen in het Hunsrückgebergte in Duitsland. Dat lijkt ver, maar dank zij de moderne media en de goede Duitse autowegen zal regelmatig contact geen enkel probleem zijn.

Na onze verhuis gaat het als volgt verder:
 • Alle Atman Buddhi Concentration producten alsmede CD’s en kosmosofie-boeken zijn dan voor particulieren te bestellen via de website. Momenteel wordt druk gewerkt aan een webshop.
 • De groothandel van de Atman Buddhi Concentration blijft voortbestaan en zal nog verder worden uitgebreid. Alle bestellingen worden in overleg per post verstuurd. Wij blijven onveranderd groothandel voor Nederland en België, daar komen de Duitstalige landen bij.
 • Individuele consulten zijn af te spreken via Skype.
 • Kosmosofie gaat door, zij het met een andere frequentie en op andere plaatsen. Er zijn meer mensen in België en Nederland die kosmosofie geven. Bovendien zal Cor diverse keren per jaar naar België en/of Nederland komen voor lezingen, kosmosofie en workshops Werken met ABC. Dit kan ook bij u in de huiskamer!
 • Enkele keren per jaar zullen wij een spirituele vakantie organiseren in de Elzas.

Wellicht zullen we nog af en toe op beurzen in Nederland en België te vinden zijn.

Om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen, raden wij u aan om Facebook en/of onze website in de gaten te houden. En bij vragen mag u ons natuurlijk altijd persoonlijk of telefonisch aanspreken.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu